Великим кућним сајмом “LKQ SiM Impex” прославио јубиларних, 25 година постојања

А. Ј. Р.
Foto: В. Трипић

БАЊАЛУКА - Компанија “LKQ SiM Impex” представила је богат асортиман ауто-дијелова и гаражно-сервисне опреме на великом кућном сајму у Пословној зони Рамићи у Бањалуци, на коме се окупило 37 свјетских излагача и више од 40 познатих брендова из свијета аутомобилизма.

Врата сајма отворена су у суботу у 10 часова, а посјетиоци и пословни партнери компаније имали су прилику да разгледају и купе неке од производа из богатог асортимана најквалитетније опреме све до 18 часова по специјалним сајамским цијенама које важе до сутра.

Посебан акценат био је на гаражно-сервисној опреми којој је била посвећена посебна хала. Уље, мазива, акумулатори, гуме, ручни алати, монтирке, балансирке, дизалице, дијагностика, ADAS само су мали дио онога што је чекало купце на адреси пословне зграде “LKQ SiM Impex” у Рамићима.

Овом изложбеном манифестацијом, другом по реду, компанија “LKQ SiM Impex”, лидер у области дистрибуције резервних дијелова, опреме и козметике за возила на тржишту БиХ, уједно је прославила и јубиларних, 25 година пословања, а поред бројних гостију, пословних партнера и радника компаније свечаном отварању сајма присуствовао је и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић. Директор компаније “LKQ SiM Impex”  Слађан Цвијановић истакао је да је овај сајам круна онога што је компанија радила посљедњих 25 година.

 - Кроз ових 25 година градили смо јединствен, широк, свестран и врло стручан тим који је показао како искористити најбоље праксе свјетске ауто-индустрије и примијенити је на наше локалне просторе. Поносан што смо у прилици да прикажемо и понудимо клијентима више од 40 свјетских брендова који су значајно име у свијету ауто-индустрије - рекао је Цвијановић.

Он је истакао да је за компанију посебно важно огромно присуство пословних партнера на сајму, наводећи да су уложили својеврстан труд да прикажу најбоље лице гостопримства.

- На сајму смо сви заједно имали прилику да нешто ново научимо, попут техничких тренинга које смо припремили за посјетиоце - казао је Цвијановић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана