Узмите ових 50€ и зарадите од куће тргујући дионицама највеће друштвене мреже

Агенције
Узмите ових 50€ и зарадите од куће тргујући дионицама највеће друштвене мреже

Укључите се у трговање цијеном дионица Facebookа од своје куће потпуно бесплатно, у 3 једноставна корака:

1. Региструјте  бесплатни налог за трговање на линку овдје,

2. верификујте налог,

3. и аутоматски добијате 50 евра на свом налогу с којима одмах можете почети трговати и зарађивати на свјетској берзи.

Почетком године, дионице Facebookа су, по први пут, ушле у групу од 20 дионица у које инвеститори највише улажу у САД-у. Са вриједношћу од око 300 милијарди долара, Facebook је осма по вриједности компанија на свијету али и највећа друштвена мрежа са преко 1.6 милијарди корисника.

Да би дионица постала једна од најтргованијих од стране институционалних инвеститора, она заиста мора бити такозвани "blue chip " - дионица која је симбол за квалитет и вриједност.

Разлог зашто се дионицама Facebookа толико тргује је тај што су једноставно постале превелике како би се игнорирале. Тoком прошле године дионице Facebookа су порасле 32% и значајно су повећале свој одстотак, како у оквиру S&P500 индекса, тако и у Nasdaq-у.

Warren Buffett-а, који се сматра најбољим инвеститором свих времена, зарадио је највише избјегавањем, скоро у потпуности, технолошког сектора. Пребрзи развој технолошке индустрије и немогућност предвиђања које ће компаније опстати бар десет година а које не, учинили су да овај велики инвеститор заобиђе овај сектор. Прије пар година сматрало се како ће све мањи број младих користити друштвене мреже и да ће Facebook имати сличну судбину као MySpace. Што очито није случај.

Број активних корисника Facebookа и даље расте и то бржим темпом него, на примјер код Twitter-а,  иако већ има скоро пет пута више корисника од њега.  Све у свему, институционални инвеститори  коначно су дионицама Facebookа дали мјесто које заслужују, уз спознају како ће Facebook очигледно опстати дуже времена на финанцијском тржишту него што се итко надао. Поред институционалних, и појединачни инвеститори све више улажу у дионице Facebook-а.

Од почетка године до данас, дионице Facebook-а су порасле преко 9%, а према аналитичарима Financial Times -а, тoком ове године врло лако би могле нарасти додатних 20%.

**

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kojeg finansijskog instrumenta. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана