Узмите бесплатних 50€ и тргујте ценом акција Алибабе у 3 једноставна корака

Агенције
Узмите бесплатних 50€ и тргујте ценом акција Алибабе у 3 једноставна корака

"Према експертима CNN Money-а, цијена акција Алибабе до краја године би могла да порасте и до 15%", наводи информисан извор из Fortrade-а.

Узмите бесплатних 50 евра за трговање и почните да зарађујете на акцијама Алибабе у 3 једноставна корака:

Јануар је био прилично проблематичан за цијене акција на глобалном нивоу, које су углавном биле у паду.  Забринутост  око кризе у којој се глобална економија налази,  један је од основних разлога пада тржишта акција.  Алибаба се сматра репером за кинеску економију, а цијена њених акција је од почетка јануара пала 12%.

Ипак и поред тренутних потешкоћа многи вјерују да се најбоље од Алибабе тек може очекивати. AliCLoud, дио Алибабе који се бави „cloud" пословањем, ће инвестирати 1 милијарду долара у анализу података, а планира се и запошљавање 1000 нових програмера  у наредне три године који ће радити на овом пројекту.  AliCLoud се нада да ће тражња за прерадом и складиштењем података од стране великих клијената, као што су владе и компаније, покренути значајнији раст у наредној деценији, чиме би се повећала конкурентност у односу на компаније као што је Амазон.

Алибаба је и раније показивала заинтересованост за „cloud" пословање. У октобру, објавила је да ће отворити и други центар за обраду података у Силиконској долини, како би одговорила на све већу тражњу за cloud-ом. До 2018. године зарада од „cloud" пословања Алибабе би могла да достигне више од милијарду долара. Поређења ради, приход од web услуга Амазона је током претходног квартала порастао 78% на 2.1 милијарду долара.

FXLider има сарадњу са Fortrade Limted – компанијом ауторизованом и регулисаном у UK од стране FCA (Financial Conduct Authority) под лиценцом број 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtjevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumijeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Slijedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана