Уз UniCredit банку Бања Лука на путу до најбољег кредита

Г.С.
Уз UniCredit банку Бања Лука на путу до најбољег кредита

UniCredit банка Бања Лука покренула је маркетиншку кампању за акцијску понуду UniCredit стамбених и готовинских кредита, руководећи се жељама и потребама својих клијената.

У посебној понуди кредита, Банка је клијентима у могућности понудити стамбене кредите са фиксном каматном стопом и роком отплате до 15 година те готовинске кредите до 50.000 КМ, са фиксном каматном стопом, роком отплате до 10 година те исплатом кредита у року од 24 сата.

Фиксна каматна стопа током цјелокупног рока отплате кредита, клијентима омогућава једнаку мјесечну рату кредита те могућност планирања мјесечних обавеза без бојазни о могућој измјени рате кредита, условљено кретањем Еурибора. Додатно, готовински кредит уговорен уз полису осигурања нуди додатну сигурност, као што је отплата кредита у случају боловања, отказа или смрти, а све у зависности од уговорене полисе.

Стамбени и готовински кредити за све постојеће и нове клијенте Банке, у оквиру акцијске понуде, одобравају се без трошкова обраде кредита, уколико клијенти за исте аплицирају online - путем web странице  Банке.

За све клијенте, који планирају дугорочно, за куповину већ изграђене стамбене јединице (стана или куће) или станова у изградњи, UniCredit Bank Banja Luka је ту као подршка на путу ка остварењу жељених циљева. Уз UniCredit стамбени кредит са фиксном каматном стопом на рок отплате до 15 година и одобрењем кредита без трошкова за обраду за све онлине захтјеве, пут до усељења много је лакши.

"Фиксна каматна стопа, у оквиру готовинских и стамбених кредита, клијентима нуди додатну сигурност, коју они препознају као стабилнију опцију по питању отплате кредита у будућности. Имајући у виду да живимо у времену које са собом носи много неизвјесности и изазова, креирали смо акцијску понуду за готовинске и стамбене кредите са фиксном каматном стопом, уз могућност уговарања готовинских кредита са полисом осигурања.", изјавио је Жељко Кишић, члан Управе задужен за малопродају и корпоративно банкарство.

Уколико још нисте, аплицирајте одмах за UniCredit кредит по акцијским условима и крените путем до најбољег кредита. Више детаља о акцијској понуди кредита сазнајте на web страници unicreditbank-bl.ba, у најближој филијали UniCredit банке Бања Лука, позивом бесплатног инфо телефона 080 051 051 или путем, е-mail адресе [email protected].

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана