Уз NLB Smart POS мобилни телефон постаје POS терминал

Г.С.
Уз NLB Smart POS мобилни телефон постаје POS терминал

За све предузетнике попут угоститеља, фризерских и козметичких салона, цвјећара, пекара или курира, који до сада нису били у могућности својим корисницима понудити и безготовински начин плаћања – сада је доступан NLB Smart POS у виду практичне и сигурне апликације на мобилном телефону. Умјесто готовине, сада је довољно имати било коју платну картицу.

НЛБ Банка а.д. Бањалука на тржиште Републике Српске и БиХ, прва доноси потпуно ново технолошко рјешење кад је ријеч о прихвату бесконтактних картичних плаћања. Уз помоћ NLB Smart POS апликације предузетници свих величина, а посебно средњи и мали, од сада своје производе и услуге могу наплаћивати безготовински, без потребе посједовања "стандардног" POS терминала, уз једноставан и сигуран прихват картичног плаћања путем мобилног телефона са андроид оперативним системом, уз помоћ HFC технологије и апликације коју је могуће преузети са Google Play продавнице путем линка.

NLB Smart POS апликација инсталира се директно на мобилном уређају предузетника и/или његовог продајног особља, а може се користити на било којој локацији за прихватање плаćања путем VISA и Mastercard платних картица, као и плаћања путем мобилних телефона уз NLB Pay или било којом другом дигитализованом картицом у оквиру мобилног новчаника.

Захваљујући могућности бесконтактних плаћања картицом или мобилним уређајем на било ком мјесту или више мобилних уређаја на једном продајном мјесту – власницима бизниса отвара се прилика за повећање продаје, а купцима побољшано корисничко искуство.

Додатно, велику предност за предузетнике који се опредијеле за NLB Smart POS, представља и то што је коришћење ове апликације без додатних накнада за кориштење саме апликације и што је најважније, једноставнија је инсталација и одржавање за разлику од стандардног POS-а. 

Поред тога што нуди практичан и брз начин прихвата плаћања, апликација омогућава и слање дигиталног слипа путем SMS поруке, Viber-а или email-а, листу трансакција за одређен период могуће је прегледати у било ком тренутку.

NLB Smart POS на располагању је свим предузетницима који послују на тржишту БиХ, без обзира на продајну или услужну дјелатност за коју су регистровани. За више информација о апликацији посјетите web страницу НЛБ Банке Бања Лука или позовите позовите Контакт центар на број телефона 0800 50 510.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана