Уз ATOS BANK, Visa картице и Google Pay оствари поврат од 50КМ!

Г.С.
Уз ATOS BANK, Visa картице и Google Pay оствари поврат од 50КМ!

ATOS BANK и компанија Visa омогућиле су Google Pay као нову опцију плаћања за своје клијенте, којима је на овај начин омогућено једноставно, сигурно и практично плаћање путем путем Google Pay дигиталног новчаника.

Овим је и започета кампања „Твоја Google Pay авантура почиње сада", у оквиру које ће клијенти имати прилику да остваре поврат новца у износу од 50КМ, за минимум 5 трансакција обављених дигитализованом Visa картицом АТОС банке, у појединачној вриједности од 50КМ.

На овај начин, ATOS BANK је пружила клијентима практичније и сигурније искуство приликом обављања транскција, а увођењем Google Pay услуге показали су и одраз континуираног ангажмана у пружању најновијих технолошких рјешења, која ће олакшати платне трансакције клијентима.

„Наш партнерски однос са компанијом Visa,  једним од глобалних лидера у платним технологијама,омогућава нам да још боље искористимо напредне технолошке могућности и пружимо још бржу, сигурнију и иновативнију банкарску услугу свим нашим клијентима. Радујемо се што увођењем услуге Google Pay пружамо нашим клијентима могућност да уживају у брзим, једноставним и сигурним трансакцијама." изјавили су овим поводом испред Службе маркетинга и комуникација ATOS BANK а.д. Бања Лука.

ATOS BANK  позива своје клијенте да искористе ову прилику и уживају у погодностима и сигурности Google Pay дигиталног новчаника.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана