Унапређење тржишта капитала у РС

Д. С.
Унапређење тржишта капитала у РС

БAЊA ЛУКA - "Инвестиционе могућности на тржишту капитала РС" назив је четврте међународне конференције Бањалучке берзе, која ће у Бањој Луци бити одржана 12. маја.

Конференција ће бити подијељена на панеле Реформа пензијског система РС,  Представљање предузећа на службеном берзанском тржишту, Перспективе развоја тржишта капитала РС,  ентитетске, муниципалне и корпоративне обвезнице у РС
и  Развој фондовске индустрије у РС.

Учешће у уводном панелу на којем ће бити представљена стратегија реформе пензијског система РС узеће представници радне групе Владе РС за израду стратегије реформе пензијског система РС, као и представници надлежних министарстава у Влади РС.

Основни циљеви конференције Бањалучке берзе су да се учесници на тржишту капитала РС и БиХ упознају са актуелним питањима која су кључна за развој тржишта капитала, те да се кроз учешће свих учесника дође до приједлога за унапређење развоја тржишта капитала. Домаћи инвеститори и институционални инвеститори из иностранства имаће прилику да се упознају са могућностима за улагање на тржиште капитала РС и БиХ, као и са резултатима и развојним пројектима предузећа на службеном берзанском тржишту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана