У три једноставна корака узмите бесплатних 50€ и тргујте цијеном дионица Microsoft-а

Агенције
У три једноставна корака узмите бесплатних 50€ и тргујте цијеном дионица Microsoft-а

Од када је Satya Nadella постао CEO компаније 4. фебруара 2014. године до данас, цијена дионица Microsoft-а је нарасла чак 45%.

Укључите се у трговање цијеном дионица Microsoft-а и почните зарађивати на свјетској берзи од своје куће у 3 једноставна корака:

1. региструјте бесплатни налог за трговање на линку овдје

2. верификујте налог и

3. аутоматски добијате бесплатних 50 еура за трговање на свом налогу с којима одмах можете почети трговати и зарађивати на свјетској берзи

Morgan Stenley, једна од највећих инвестиционих банака на свијету, 13. јануара ове године повећала је рејтинг дионица Microsoftа,  показујући на значајан раст његовог cloudпословања. Ово унапређење статуса дионица, којим је њихова атрактивност стављена испред многих других IT компанија, значајан  је доказ повјерења које cloud пословање ове компаније улијева улагачима. Очекује се да у скоријој будућности, управо овај дио пословања Microsoftа својим приходом надмаши остале секторе.

И Goldman Sachs, једна од највећих инвестицијских банака, прије мање од мјесец дана је такође повећала рејтинг дионица Microsoft-а.

2015. година није била лоша за Microsoft. На годишњем нивоу, цијена дионица је остварила раст од 18.65%, иако је укупан раст финанцијског тржишта био веома слаб.

Напори CEO-а компаније, Satya Nadella-е, да преоријентише претходну стратегију компаније, тек су почели доносити плодове. Стратегија да се смањи зависност компаније од зарада од Windows-а и Office-а, показала се као правилан корак.

У години која је пред нама очекује се да ће његови напори у значајној мјери повећати зараду Microsoft-а.

Многи стручњаци потврђују да нова ера пословања, у коју је ова компанија ушла, коначно почиње оправдавати велико повјерење улагача. Тренутно, услуге Azureе-а (Microsoft-ов cloud) представљају 1.58 милијарди долара вриједан посао који и даље драстично расте у својој вриједности.

У посљедњем кварталу прошле године, компанија је објавила да је зарада од Azure-а порасла невјероватних 135% на годишњем нивоу. У ствари, Azure остварује већи раст од Amazone Web услуга, који је до сада био лидер на овом тржишту.

FXLider има сарадњу са Fortrade Limited - компанијом ауторизованом и регулисаном у UK од стране FCA (Financial Conduct Authority) под лиценцом број 609970..

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtijevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kojeg finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sljedstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана