У петак потписивање првих уговора за технолошки бизнис-парк

Aгенције
У петак потписивање првих уговора за технолошки бизнис-парк

Бањалука - Градоначелник Бањалуке Слободан Гаврановић најавио је да ће у петак, 27. децембра, бити потписани уговори са првим инвеститорима у Технолошки бизнис-парк.

Гаврановић је на данашњем пријему за новинаре истакао да је Технолошки бизнис-парк један од значајних пројеката у Бањалуци и да ће заинтересовани инвеститори имати могућност закупа и куповине постојећих пословних простора, те изградње нових.

"Расписали смо конкурс и лицитирали седам објеката на који су се јавили заинтересовани инвеститори са којима ћемо у петак закључити уговоре", рекао је Гаврановић.

Он је нагласио да се не одустаје од великих пројеката у Бањалуци и да ће њихова реализација отпочети чим буду створене објективне околности.

Гаврановић је рекао да је данашњи пријем организовао како би захвалио новинарима на коректном и професионалном извјештавању о стању у граду, подсјетивши на њихов значајан допринос у креирању јавног мњења.

"Ваше извјештавање јасно показује грађанима да, упркос економској кризи која је захватила цијели регион, све обавезе града редовно извршавамо, те да имамо и нова инвестирања", рекао је Гаврановић.

Напоменувши да је ове године било инвестирања у пројекте у овом граду, Гаврановић је изразио очекивање да ће то бити настављено и у 2014. и да ће медији о томе извјештавати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана