У бањолучком Певецу почео сајам грађења

Глас Српске
У бањолучком Певецу почео сајам грађења

БAЊA ЛУКA - Сајам грађења под називом "Све што вам треба" на коме ће се представити 40 домаћих и страних излагача који производе грађевински материјал, алат и грађевинску столарију почео је јуче у бањолучком "Певецу".

- Сајам грађења потврда је да грађевинарство поново постаје једна од најважнијих домаћих привредних грана и одлична прилика да се прослави успјех посљедње грађевинске сезоне, те направи први корак ка успјешној наредној сезони - рекао је помоћник министра за грађевинарство и екологију РС Миленко Ј. Дакић.

Сајам траје три дана и за то вријеме посјетиоци ће имати прилику да купују по фабричким цијенама, али и да присуствују великом броју презентација савремених техника у грађевинарству које су уско везне за послове грађења и уређења куће или стана. На сајму је представљен и богат асортиман санитарија, боја и лакова, подних облога и кровова.

Међу познатијим компанијама које излажу на сајму су и аустријски концерн "Тондах" који је на тржишту БиХ присутан од 1998. године.

Сваки купац који за вријеме сајма направи рачун већи од 50 марака осваја бесплатан ручак, а у " Певецу" кажу да све посјетиоце очекује мноштво занимљивих изненађења.

Директор бањолучког продајног центра "Певец" Далибор Зец најавио је да ће сајам грађења постати традиционална манифестација, те да ће "Певец" организовати низ сајамских манифестација из других области.

- Бања Лука је велико градилиште, а да бисмо што квалитетније градили морамо користити квалитетне материјале и начине градње - рекао је Зец.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана