У Бањој Луци се отвара први Pevec у БиХ

Нада Бранковић
У Бањој Луци се отвара први Pevec у БиХ

БAЊA ЛУКA - Први продајни центар "Pevec" у БиХ биће отворен данас у Бањој Луци.

- У сарадњи са бечком "Рајфајзен банком" у изградњу продајног центра групе "Pevec" у Бањој Луци и куповину земљишта, уложено је око 20 милиона евра, док је у опремање објекта уложено седам милиона евра - рекао је јуче у Бањој Луци члан управе и директор сектора заједничке службе "Pevecа" Миленко Марковић.

Додао је да је "Pevec" Бања Лука код приједорске петље, изграђен на површини од 30.000 метара квадратних и у њему ће бити запослено око 250 радника.

Директор "Pevec" д.о.о. Бања Лука Борис Марић изјавио је да је на 25.000 метара квадратних смјештен продајни простор.

- У приземљу и на два спрата пословаће 32 продајна одјела са око 100.000 различитих артикала домаћих и страних произвођача - навео је Марић.

У унутрашњем дијелу продајног центра, нагласио је, изграђено је двоетажно наткривено паркиралиште, а центар има и ресторан који се налази на крову, као и кафе бар.

Члан управе и директор сектора плана и развоја "Pevecа" Младен Ружман нагласио је да је ово први велики центар ван граница Хрватске.

- Прије доласка на ово подручје спровели смо анкету чији су резултати показали да је продајни центар "Pevec" сврстан међу пет најбољих трговачких ланаца - рекао је Ружман.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана