Тргујте цијеном акција Apple-а и зарадите на свjетској берзи са ових бесплатних 50 евра

Агенције
Тргујте цијеном акција Apple-а и зарадите на свjетској берзи са ових бесплатних 50 евра

FXLider, специјално читаоцима „Гласа Српске" даје 50 ЕВРА намијењених за трговање цијеном акција Apple-а и других великих компанија на свјетској берзи, јединој берзи на којој можете зарадити и када цене акција расту али и када цијене акција падају.

Пријавите се овдје и узмите 50€ за трговање

Током септембра вредност акција компаније Apple порасла је 5.33%. Са само 19 долара испод рекордно високе вриједности, акције Apple-а и даље дјелују примамљиво.

’Током прошлог квартала продаја iPhone-а је порасла преко 75%. Један од фактора  који још увек притиска цену акција је забринутост да се потенцијал раста продаје iPhone-а у Кини смањује. Након великих превирања на финансијском тржишту у овој земљи и одлуке Народне банке Кине да девалвира јуан, према најновијим подацима које је објавио Apple,  iPhone је успио да остане хит у Кини’, кажу у FXLider-у.

Прошле године Кина је (и поред тога што је највеће тржиште паметних телефона у свијету) била приметно одсутна са листе земаља у којима је примарно био лансиран iPhone. На излазак на кинеско тржиште чекало се више од мјесец дана након што је продаја покренута у САД-у. Ипак ове године Apple ће омогућити да најновији модел iPhone-а буде у исто вријеме у продавницама и у Кини и у САД-у.

’Кина је постала веома важно тржиште за Apple. Посљедњих неколико година на зрелим тржиштима као што су САД и дијелови Европе, раст компаније је успорен због засићености. Кина, међутим, и даље остаје огромно неискоришћено тржиште на коме постоји много оних који још нису купили свој први паметни телефон’, наводе у FXLider-у.

Apple је већ поставио темеље потенцијално огромној продаји у Кини са приходом који се стабилно увећава. Пред крај 2013. године постигнут је веома важан договор о продаји iPhone-а путем China Mobile-а, која је по тржишној капитализацији највећа телекомуникациона компанија на свијету.

У међувремену Федерални апелациони суд у САД-у пресудио је у корист Apple-а у спору са Самсунгом. Овом пресудом јужнокорејској  компанији је забрањено да користи одређене функције телефона које крше закон о патентима.

Пријавите се овдје и почните да тргујере цијеном акција Apple са бесплатинх 50€

’Посматрајући цијену акција, примећује се да она не само да је виша у односу на прије годину дана, него је јасно надмашила и раст С&П500 индекса у истом периоду. И ако су постојали и други фактори, највећу заслугу за раст цена акција имала је наравно зарада. Зарада по акцији у посљедњем кварталу  је у односу на исти период прошле године порасла за 44.5%, тако да се позитиван тренд наставио већ другу годину за редом’, кажу у FXLider-у.

Када је у питању будуће кретање цијене акција, мора се напоменути да и најјаче акције могу да остваре пад у ситуацијама када је кретање тржишта силазно. Ипак, у било ком другом окружењу вјероватноћа раста је на страни акција Apple-а и поред снажног раста који је посљедњих година већ остварен.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti
Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана