TIZI: Мост који спаја дијаспору и отаџбину

Г.С.
TIZI: Мост који спаја дијаспору и отаџбину

Нова банка поносно је представила TIZI (tizi.novabanka.com), први домаћи интернет портал и апликацију за слање новца (TIZI - трансфер новца у БИХ), који омогућавају, између осталог, нашим људима у дијаспори да брзо, сигурно и једноставно пошаљу новац својим најмилијима у Босни и Херцеговини.

TIZI је револуционарна услуга која чини трансфер новца из иностранства не само могућим, већ и изузетно једноставним и брзим.

Веза дијаспоре с отаџбином

За многе породице у Босни и Херцеговини, новац из дијаспоре представља кључни извор финансијске подршке. Наши људи који живе и раде широм свијета својим трудом и радом помажу својим породицама. Нова банка је препознала ову потребу и понудила рјешење које је прилагођено управо њима.

Једноставност и Брзина

Уз TIZI, новац је доступан примаоцу у Босни и Херцеговини за само неколико минута након задужења Мастерцард платне картице пошиљаоца, издате од стране иностраног пружаоца платних услуга. Осим брзине трансфера, кориштење TIZI портала или апликације пошиљаоцима пружа и значајну предност у виду уштеде драгоцијеног времена, јер новац могу да пошаљу из удобности свог дома, с радног мјеста или било које друге локације, у било које вријеме. Нема потребе за доласком у банку те чекањем у реду, што пошиљаоцу новца омогућава практичност и лакоћу  приликом обављања трансфера, без присуства стреса и нелагодности.

Средства се могу исплатити на два начина:

  • Директна уплата на рачун примаоца у Новој банци: идеално за оне који желе брзо и сигурно депоновати средства директно на рачун;
  • Исплата у готовом новцу на шалтеру Нове банке: практично рјешење за оне којима је готовина потребна одмах.

Средства се исплаћују искључиво у БАМ валути, чиме се олакшава кориштење новца у локалним трансакцијама.

Земље из којих се може слати новац

TIZI омогућава слање новца из 14 земаља: Србија, Француска, Италија, Норвешка, Белгија, Хрватска, Шведска, Њемачка, Аустрија, Словенија, Бугарска, Холандија и Шпанија. На овај начин, без обзира на то гдје се налазите, можете бити сигурни да је ваша подршка увијек близу ваших вољених.

Промотивни период

Како би се што већи број корисника упознао с овом изузетном услугом, Нова банка АД Бања Лука нуди промотивни период од 8. јула 2024. године, током којег неће бити наплаћена накнада за прво слање новца из иностранства. Промотивни период траје до достизања првих 1500 корисника или до искориштења предвиђеног буџета.

Сигурност и поузданост

TIZI гарантује сигурност и поузданост у свим својим трансакцијама. Корисници Мастерцард платних картица могу бити сигурни да ће њихов новац брзо и сигурно стићи до примаоца.

TIZI није само портал за слање новца; то је мост који спаја дијаспору с отаџбином, омогућавајући нашим људима широм свијета да остану повезани с онима које воле. Уз TIZI, ваша подршка стиже брзо, сигурно и једноставно, баш као да сте ту, уз своју породицу. Користите TIZI и будите дио промјене која чини живот бољим за све нас.

За више информација корисници се могу обратити корисничком сервису путем бесплатног инфо телефона 080050011 или у пословницама Нове банке.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана