Телеком најуспјешнија приватизација у Српској

Агенције
Телеком најуспјешнија приватизација у Српској

Бањалука - Предсједник Републике Српске Милорад Додик рекао је да ће Српска и у будућности институционално подржати развој "Телекома Републике Српске", као и ново руководство компаније, преносе агенције.

Предсједник Српске је нагласио да је приватизација "Телекома" једна од најуспјешнијих у којој је приватизациони партнер "Телеком Србије" успио да испоштује приватизациони уговор. 

-На данашњем састанку са генералним директором "Телекома" Гораном Влаовићем упознао сам се са новом управом компаније, као и плановима за будућност - рекао је Додик новинарима након састанка у Бањалуци, изразивши увјерење да ће континуитет успјешног рада "Телекома Републике Српске" бити настављен и убудуће. 

Захваливши предсједнику Додику на пријему, Влаовић је истакао да је повод данашње посјете успостављање јасне комуникације између ове комапније и институција Српске, а све с циљем бржег развоја Републике. 

- М тел је показао да је водећа компанија у БиХ с потенцијалом да буде водећа телекомуникациона компанија у региону - нагласио је Влаовић и најавио да ће у априлу ове године бити представљена нова стратегија развоја "Телекома Српске" захваљујући којој би ова компанија заузела лидерску позицију у регији. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана