Технички ремонт Братунац у Абу Дабију представља пиштољ "РС 9 вампир"

Срна
Технички ремонт Братунац у Абу Дабију представља пиштољ "РС 9 вампир"

БРАТУНАЦ - Фирма Технички ремонт Братунац (ТРБ) трећи пут ће учествовати на сајму војне опреме ИДЕКС у Абу Дабију у Уједињеним Арапским Емиратима гдје ће од 21. до 25. фебруара представити своје иновације планиране за ову годину и полуаутомарски пиштољ "РС 9 вампир".

На овом престижном сајму учествоваће око 1.300 излагача из 60 земаља, саопштено је из ове компаније.

- На највећој свјетској манифестацији наоружања ТРБ ће представити своје иновације планиране за ову годину, те полуаутомарски пиштољ жРС 9 вампирж, упаљаче за војну намјену, а посебно ће бити обављена интерактивна презентација наших производа и презентација у виртуелној реалности - наводи се у саопштењу овог предузећа.

Из ТРБ-а истичу да ово предузеће у континуитету улаже у све сегменте, од људских ресурса до машина, маркетинга и учешћа на сајмовима.

- ТРБ је трајно опредијељен за константно присуство на регионалном и међународном тржишту и ове године ће се представити на сајмовима "Партнер" у Београду, "Едекс" у Египту и ИДЕКС у Абу Дабију - прецизира се у саопштењу.

У овој компанији наглашавају да редовно раде и у околностима пандемије вируса корона, склапају нове уговоре и да посебно да нису отпустили ниједног радника, те да планирају и нова запошљавања.

Директор ове фирме Славен Ристић рекао је да ТРБ стално ради на усавршавању кадрова и развоју нових производа, да не одустаје од својих идеја и циљева, што потврђује учешће на сајму у Абу Дабију.

Он је истакао да се ТРБ позиционирао међу водеће намјенске фирме у региону и да наставља са улагањем у људске ресурсе и осавремењавање производње.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана