Студен холдинг најбољи у агробизнису

Ж. К.
Студен холдинг најбољи у агробизнису

Нови Сад - "Студен холдинг" проглашен је на 83. међународном пољопривредном сајму у Новом Саду за најбољу компанију у агробизнису у области прераде пољопривредних производа.

Признање једном од регионалних лидера у производњи прехрамбених производа услиједило је након освојених великих златних медаља за квалитет "аграголд шећера" и златних медаља за квалитет јестивог уља "бимал" и додјеле великог шампионског пехара за фабрику "Бимал", која је највећа производна компанија агроиндустријског комплекса "Студен холдинг" из Брчког.

Примајући награду потпредсједник управе "Студен холдинга" Митја Ковачич истакао је 25-годишње искуство компаније у агробизнису, које се огледа у снази брендова које производи и пласира на тржиште западног Балкана.

- Комбинација људских капацитета, стратешких партнерстава и испробаног пословног модела омогућава непрестани развој "Студен холдинга" у погледу оперативне изврсности и задовољства купаца, што доводи до прогресивног раста удјела на тржишту западног Балкана и међународног присуства са нашим кључним производима под брендом, а то су "бимал сунцокретово уље" и "аграголд шећер" - казао је Ковачич.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана