Специјална Addiko рођенданска понуда - штедите уз каматну стопу два одсто на рок од двије године

ГС
Специјална Addiko рођенданска понуда - штедите уз каматну стопу два одсто на рок од двије године

БАЊАЛУКА - Addiko банка Бањалука данас, на Међународни дан штедње, навршава шест година брзог, једноставног и нетипичног банкарства. Рођендан су, кажу из Addiko банке, одлучили да обиљеже и атрактивном понудом штедње уз каматну стопу два одсто на рок од двије године.

-Кроз протеклих шест година много тога смо унаприједили и увијек је водиља нашег банкарства била задовољство и повјерење клијената. Пословање смо почели на Међународни дан штедње, те између осталог, настојимо да утичемо на свијест да се штедња усвоји као дугорочна навика клијената. У Addiko банци Бањалука, клијенти добијају атрактивну каматну стопу два одсто за орочени износ на двије године, што ће им омогућити додатни приход - изјавила је менаџер корпоративних комуникација у Addiko банци а.д. Бањалука Дијана Латиновић, те додала да је са Addiko штедњом номинална каматна стопа једнака ефективној каматној стопи.

Сви који размишљају на дуге стазе, о рођенданској понуди Addiko штедње више информација могу да сазнају на сљедећем линку. За сва питања доступан је Addiko контакт центар на 051 951 000.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана