Сладабони отворио обновљени салон Тојоте у Бањалуци

Г.С.
Сладабони отворио обновљени салон Тојоте у Бањалуци

Тоyотин партнер, компанија Сладабони Бањаука, завршила је темељити редизајн салона у складу с најновијим стандардима јапанског произвођача аутомобила. Нови концепт означава важан корак у амбицији Тоyоте да постане најелектрифициранија марка мобилности по избору купаца.

Посебна пажња је дата и понуди лаког теретног програма и рабљених возила с Тоjотином гаранцијом. Овим кораком, Сладабони је међу првим партнерима у регији окончао изузетно захтјевне активности.

Славко Јотановић, власник фирме Сладабони, истакао је задовољство поводом обиљежавања велике реконструкције Тојотиног салона.

-Ово је нови корак у развоју Сладабонија и Тојоте, а да није било наших купаца, који су на првом мјесту, не би било ни нас - казао је Јотановић.

Директор Тојоте БХ, Дамир Вишишевић је додао како је циљ уређења салона жеља да се аутомобили и све услуге дигитализацијом приближе млађим генерацијама и ономе што долази у будућности.

Тојотин партнер Сладабони је чак девет пута освојио посебну награду Ицхибан,  што на јапанском значи "број један", намијењену искључиво трговцима из Европе за одличне резултате у низу активности.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана