Ширење тржишта и раст промета предузећаГатарић

Н. С.
Ширење тржишта и раст промета предузећаГатарић

ДЕРВЕНТA - У просторијама велепродајног предузећа "Гатарић" из Дервенте, у суботу је одржана презентација комплетног асортимана овог предузећа, са посебним акцентом на представљање разноврсне понуде школских артикала за предстојећу сезону.

Менаyер продаје у фирми "Гатарић" Ненад Ратковац навео је да је током једнодневног дружења презентацију посјетило око 500 људи.

"Гатарић" д.о.о. свој развој и пословну политику већ од самог почетка усмјерава према ексклузивним заступништвима реномираних свјетских произвођача савремене канцеларијске, школске и рачунарске опреме. Ширење тржишта и константан раст промета евидентни су у свакој години те лани достиже 25 милиона евра уз развијену трговачку мрежу у: БиХ, Србији, Хрватској, Црној Гори, Косову, Македонији и Aлбанији.

- Данас фирма "Гатарић" заступа више од 40 европских и свјетских произвођача за подручје БиХ, а дијелом и за Хрватску, Србију и Црну Гору, Косово, Македонију и Aлбанију.  Нимало случајно постаје стратешки добављач готово свих мега и хипермаркета у БиХ, Хрватској и Србији и Црној Гори те водећих банака и бх. институција - навео је Ратковац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана