Сендвич на Плитвицама 4 евра и то какав

Агенције
Сендвич на Плитвицама 4 евра и то какав

Друштвене мреже освојила је фотографија ''скромног'' хамбургера који се на Плитвичким језерима продаје по цени од 30 куна (око 5 евра).

Хамбургер је умјесто у пециву сервиран са двије кришке хљеба, листом салате и мало парадајза.

"Хрватске трагедије. Плитвички хамбургер за 30 куна", написао је аутор фотографије на Фејсбук страници "Хрватске трагедије" и додао како се насмијао хамбургеру.

"Толико је лијепо тамо да овај детаљ није оставио ни грама горчине. Само који грам комедије", додао је, док су други коментатори негодовали и подјелили и своја искуства.

"Вода 27 куна, као да је од злата, ја дебил купим, а онда видим како Јапанци са извора точе у боцу, па да се упуцаш... паметни људи се снађу, будале потроше", написао је један од коментатора.

"Овако нешто ни у студентској мензи нисам видјела", написала је друга коментаторка. Да Плитвице нису изузетак са цијенама, показује примјер цијене из ресторана са аутопута.

"Наплатили су кока колу од пола литра и ''хамбургер'' 60 куна (скоро 7 евра). Глад је била јача од мене", написао је коментатор.

Након објаве ове приче, Вечерњем листу се јавио читалац који је лименку пива на трајекту на линији за Дуги оток платио 20 куна.

"Цијена јој је 20 куна (2,5 евра) што ми не би сметало јер никога не присиљавају да га купује и плаћа те ненормалне цијене, али проблем је што на њој пише "није за индивидуалну продају" јер је из паковања 3+1 гратис. И иначе су цијене папрене и мало ко пије пиће у салону, али ово је превршило сваку мјеру" написао је он.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана