Сбербанк најбоља банка за пословне трансакције у средњој и источној Европи

Г.С.
Сбербанк најбоља банка за пословне трансакције у средњој и источној Европи

Бањалука - Сбербанк је добила признање за најбољу банку у обављању пословних трансакција у средњој и источној Европи, саопштено је из ове банке.

У саопштењу је наведено да је Сбербанк овогодишњи побједник глобалног финансијског такмичења “Награда за трансакцијско банкарство” /Transactin Banking Awards/ које организује британски часпосис “Банкар” /The Bankar/.

“Учесници су ове године представили три иновације у погледу својих производа, процедура и услуга, а Сбербанка фокусирала се на унапређење услуга платног промета, увођење јединствене мрежне услуге, те мобилне апликације за жкеш ин транзитж услугу, као и дигиталне корпоративне картице са интегрисаном телемедицинском услугом”, навели су из ове банке.

Директор Службе за пословне трансакције Сбербанке Сергеј Попов рекао је да, захваљујући овим услугама, пословни изазови могу бити рјешавани у неколико кликова - без потребе позивања или доласка у банку.

“Главни захтјеви које клијенти стављају пред банку су квалитет и брзина спровођења трансакција. Један од наших кључних циљева је скратити вријеме које клијенти проводе у комуникацији са банком, што им оставља више времена да се посвете свом пословању”, навео је Попов.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана