Sberbank четврту годину заредом бренд са највећом вриједношћу у Русији

ГС
Sberbank четврту годину заредом бренд са највећом вриједношћу у Русији

БАЊАЛУКА - Sberbank је четврту годину заредом задржала водећу позицију у годишњем рангу брендова са највећом вриједношћу у Русији " Brand Finance Russia 50", са невјероватних 11,3 милијарди долара, саопштено је из Sberbank Бањалука.

Осталих првих пет компанија су "Гаспром", "Лукоил", "Росњефт" и "Руске жељезнице".

У саопштењу се наводи да је Sberbank банка која на једном мјесту нуди свеобухватну услугу за своје клијенте, те да наставља да премашује очекивања клијената ширењем дигиталног екосистема.

- Своје банкарске услуге Sberbank је проширила на логистику, куповину, забаву, корпоративно образовање, здравство, правне и пословне услуге. Таква диверсификација ствара погодност за клијенте и дугорочно смањује нестабилност прихода - наводи се у саопштењу.

Предсједник Управе и Извршног одбора Sberbank Русија Херман Греф рекао је да висока вриједност бренда резултат рада Sberbank тима и повјерења клијената.

- Поносни смо на ово признање и само сталним кретањем ка будућности можемо спровести најамбициозније планове и фантастичне пројекте како би живот наших клијената учинили лакшим и угоднијим сваки дан - рекао је Греф.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана