Sberbank Бањалука: Без накнаде за подизање готовине у мрежи банкомата Sberbank Србија

ГС
Sberbank Бањалука: Без накнаде за подизање готовине у мрежи банкомата Sberbank Србија

БАЊАЛУКА - Sberbank Бањалука својим клијентима нуди нову погодност у виду бесплатног подизања готовине на банкоматима Sberbank Србија.

Руководилац Сектора дигитално и картично банкарство Sberbank Бањалука Немања Ковачевић рекао је да је ова погодност намијењена корисницима дебитних картица, "виза класик дебит" и "мастеркард дебит" за физичка лица.

- Са овим картицама наши клијенти могу бесплатно подизати готовину на банкоматима Sberbank Србија. Приликом подизања готовине на банкоматима Sberbank Србија клијенти ће плаћати само конверзију без плаћања редовне накнаде за кориштење туђег банкомата у иностранству - навео је Ковачевић.

Он је додао да на свим осталим банкоматима у Србији и у другим земљама клијенти плаћају пуну цијену која се састоји од накнаде за подизање готовине на туђим банкоматима и провизије за конверзију, саопштено је из Sberbank Бањалука.

Из ове банке наводе да су њихове пословне активности усмјерене на креирање и пружање производа и услуга који ће на адекватан начин одговорити потребама и очекивањима клијената.

- Погодностима за клијенте и кроз континуирано унапређење пословања, ова банка гради дугорочне односе са клијентима, а самим тим доприноси заједници у којој послује - наводи се у саопштењу.

Како би својим клијентима омогућили врхунску услугу, из Sberbank Бањалука наводе да ће наставити да се константно развијају, пратећи међународне стандарде како би својим клијентима била на располагању 24 часа дневно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана