Санино директни добављач Адидаса

Ж. К.
Санино директни добављач Адидаса

Дервента - Фабрика обуће "Санино" из Дервенте добила је од њемачког "Адидаса" статус директног добављача дијелова за копачке, чиме прелази у вишу фазу сарадње у односу на досадашње обављање лон-послова.

"Санино" је поводом уговора са "Адидасом" и производње јубиларног десетомилионитог пара копачки јуче организовао манифестацију "Дан добављача". Директор "Санина" Радован Пазуревић казао је да излазе из класичног лон-посла.

- Направљено је већ неколико комплетних узорака и нема проблема и производњи - рекао је Пазуревић.

Представник "Адидаса" Керт Волкер рекао је да је "Санино" склопио посао будућности.

- То је компанија од које ћемо куповати готов горњи производ, а не само поједине дијелове као до сада. "Санино" ће сам набављати материјал за производњу од добављача и сносити ризик тог посла. То гарантује и већу вриједност посла него до сада - рекао је Волкер.

Министар индустрије, енергетике и рударства РС Петар Ђокић изјавио је да "Санино" има веома импресиван развојни пут и навео да ће Влада ове године издвојити 40 милиона КМ за подстицај запошљавању. Честитке "Санину" упутио је начелник Дервенте Милорад Симић, наводећи да је од изузетног значаја стећи повјерење једне од највећих свјетских компанија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана