"Са Google Pay™ плати и поврат оствари " уз ATOS BANK и Mastercard

Г.С.
"Са Google Pay™ плати и поврат оствари " уз ATOS BANK и Mastercard

ATOS BANK са задовољством најављује нову промотивну кампању у партнерству са компанијом Mastercard за трансакције извршене Mastercard картицама Банке путем Google Pay дигиталног новчаника.

Google Pay је дигитални новчаник који омогућава клијентима да једноставно и сигурно обављају плаћања путем својих мобилних уређаја. Наиме клијенти могу повезати своје банковне картице са Google Pay апликацијом и користити их за плаћања гдје је подржано бесконтактно плаћање. Све ово чини Google Pay практичним и ефикасним алатом за свакодневне финансијске трансакције.

У оквиру кампање "Са Google Pay™ плати и поврат оствари" клијенти имају прилику да остваре поврат новца у износу од 50 КМ, за минимум 5 трансакција Mastercard картицама ATOS банке у појединачној вриједности од 50 КМ. Ова акција траје до истека залиха.

"ATOS BANK је током претходних година са компанијом Mastercard заједно радила на пружању иновативних и сигурних рјешења за наше клијенте, а њихова посвећеност иновацијама учинила их је нашим важним партнером. Увођење услуге Google Pay за ATOS BANK представља могућност пружања нашим клијентима практичан, сигуран, поједностављен и модеран начин обављања трансакција путем дигиталног новчаника. Са овом услугом унапријеђујемо и репутацију наше Банке као иновативног и технолошки освијештеног финансијског партнера." изјавили су овим поводом из Службе маркетинга и комуникација ATOS BANK а.д. Бања Лука.

Из ATOS банке позивају клијенте да искористе ову прилику и да уживају у погодностима и сигурности Google Pay – дигиталног новчаника и максимално искористе све предности ове акције  уз компанију Mastercard и ATOS BANK.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана