Рекордно пословање компаније м:тел

Глас Српске
Рекордно пословање компаније м:тел

СAРAЈЕВО - Компанија "м:тел" за годину и четири мјесеца пословања на тржишту БиХ повећала је број корисника мобилне телефоније са 635.000 на 1.070.000, што је повећање за 70 одсто и представља рекорд, не само у земљи него и у региону, изјавио је јуче генерални директор "м:тела" Предраг Ћулибрк, преносе агенције.

- Учешће "м:тела" на тржишту БиХ износи 37 до 38 одсто, истакао је Ћулибрк на конференцији за новинаре поводом отварања продајног мјеста "м:тела" у Сарајеву.

Према његовим ријечима, услуге "м:тела" доступне су на подручју цијеле БиХ, а сигнал мобилне мреже најраспрострањенији је у поређењу са осталим мобилним оператерима у БиХ.

- Да смо и даље опредијељени да наставимо са развојем компаније у свим њеним сегментима показује и отварање продајног центра у Сарајеву - нагласио је Ћулибрк и најавио за 8. новембар отварање продајног мјеста у Мостару, а до краја године и у Тузли и Брчком.

Ћулибрк је истакао да је "м:тел" компанија која његује принципе друштвено одговорног пословања кроз учешће у многобројним пројектима хуманог, спортског и културног карактера широм БиХ.

Концерт

Глумци Никола Ђуричко, Срђан Тодоровић и Саша Петровић из серије "Вратиће се роде", која је захваљујући "м:телу" емитована на простору цијеле БиХ, на свечаном отварању у Сарајеву, дијелили су посјетиоцима аутограме. Компанија "м:тел" грађанима Сарајева синоћ је поклонила концерт Жељка Јоксимовића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана