Развојна агенција Српске: Међународни форум о сарадњи 14. и 15. новембра у Бијељини

М. М.Б.
Развојна агенција Српске: Међународни форум о сарадњи 14. и 15. новембра у Бијељини

БАЊАЛУКА - Развојна агенција Републике Српске позива привредне субјекте, кластере, локалне развојне агенције, локалне заједнице и друге институције које пружају подршку привреди, да учествују на 9. Међународном форуму о сарадњи који ће се одржати 14. и 15. новембра у Бијељини. 

Централни догађај Форума, који традиционално организују Развојна агенција Републике Српске и Развојна агенција Србије, јесу пословни сусрети који се одржавају у оквиру Европске мреже предузетништва, а који ће омогућити домаћим компанијама да представе своје производе и услуге и пронађу међународне партнере.

Учешће на пословним сусретима је бесплатно, а сектори који ће бити заступљени су метал и прерада метала, дрвна и грађевинска индустрија, ИКТ, текстилна индустрија, аутомобилска индустрија, пољопривредно-прехрамбени сектор, енергетика, пластика и производи од пластике и туризам. 

Пратећи програм Форума чине бројне панел дискусије о актуелним темама као што су дигитализација у прехрамбеном сектору, енергетска ефикасност, циркуларна економија и изазови у привлачењу и задржавању квалификоване радне снаге.

Регистрација, као и више информација о догађају доступни су на службеној интернет страници: 9th-international-cooperation-forum-2024.talkb2b.net, а  рок за пријаву је до 13. новембра 2024. године.

На претходних осам форума учествовало је више од 2.000 учесника, међу којима су били привредници и представници релевантних институција из Републике Српске и Србије, као и из Словеније, Аустрије, Мађарске, Турске, Кине, Јапана, Италије, Француске и бројних других земаља.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана