Раст добити и премије Аура осигурања

Марина Чигоја
Раст добити и премије Аура осигурања

Бањалука - "Аура осигурање" Бањалука завршиће ову годину са веома позитивним резултатима када је ријеч о добити, премији и исплати одштетних захтјева, а за идућу годину имамо још амбициозније планове, рекао је јуче директор овог осигуравајућег друштва Миодраг Чопрка.

Он је на пријему, који је "Аура осигурање" организовало за представнике медија, рекао да је веома задовољан и резултатима у другим сегментима пословања које је "Аура" остварила у овој години.

- Добили смо дозволу за пружање свих видова неживотног осигурања, завршили смо зграду сједишта друштва у Бањалуци и проширили продајну мрежу - рекао је Чопрка.

Казао је да у овој години очекују раст премије на скоро девет милиона КМ и да очекују и већу добит у односу на прошлогодишњих 679.428 КМ.

- Финансијски показатељи константно иду узлазном путањом и очекујемо да ћемо и наредне године имати раст добити - казао је Чопрка и додао да су ове године пети пут заредом исплатили дивиденду акционарима.

"Аура осигурање" је, истакао је Чопрка, унаприједило и службу обраде штете, тако да са максималном ефикасношћу приступају обради и рјешавању одштетних захтјева.

- Посебно смо поносни на ефикасност рјешавања одштетних захтјева, јер је период рјешавања одштетних захтјева испод десет дана. Ефикасност рјешавања одштетних захтјева је око 87 одсто, а ефикасност исплате одштетних захтјева око 99 одсто - казао је Чопрка.

"Аура осигурање" са великим амбицијама улази у нову пословну годину.

- Имамо амбициозне планове и за идућу годину. Осим наставка раста добити и премије, планирамо и проширење услуга осигурања које нудимо и омогућавање посебних погодности осигураницима који користе више услуга "Аура осигурања" - нагласио је Чопрка.

Маркетиншка кампања

"Аура осигурање" у идућој години планира и активнију маркетиншку кампању.

- Такође, бићемо више присутни и на друштвеним мрежама. Редизајнираћемо нашу веб страницу како бисмо имали бољу комуникацију са нашим осигураницима, а посебно са млађом популацијом - рекао је Миодраг Чопрка и додао да су први пут организовали и пријем за новинаре с циљем унапређења сарадње са медијима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана