РАОП једна од најбољих приватизација у Српској

СРНА
РАОП једна од најбољих приватизација у Српској

Бијељина - СНСД сматра да је приватизација фирме "Енергоинвест - Расклопна опрема /РАОП/" једна од најбољих приватизација које су се десиле у Републици Српској - саопштио је посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске Синиша Додик.

Он је нагласио да СНСД оцјењује да садашња опозиција нема никакво морално право да помиње ријеч приватизација, јер је уништила многе људске судбине као посљедицу приватизација које су они проводили.

Према његовима ријечима, руски партнер купио је покретну и непокретну имовину и основао ново предузеће "Електроинжињеринг".

У новооснованом предузећу "Електроинжињеринг" запослено је око педесетак радника бившег РАОПА-а, а у будућем периоду са развојем производње руководство "Електроинжињеринга" ће сукцесивно преузимати и све остале раднике РАОПА-а.

СНСД сматра да је поражавајуће то што ПДП као јефтин политички поен користи ситуацију у којој се налазе радници који ће у будућем периоду почети са радом у новоформираном предузећу "Електроинжињеринг".

СНСД је водио бригу о радницима РАОП-а, водиће је и убудуће, а ПДП не треба да брине јер радници знају најбоље како је било када је о њима бригу водио ПДП на челу са Младеном Иванићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана