Радници и даље испред зграде Медицинске електронике

Глас Српске
Радници и даље испред зграде Медицинске електронике

БAЊA ЛУКA - Управа "Медицинске електронике" ни јуче није поступила у складу са прошлонедјељним рјешењем Основног суда Бања Лука, којим јој је наложено да омогући несметан улазак радницима Центра за медицинска истраживања у пословне просторије објекта "Ц".

Предсједник Синдиката здравства и социјалне заштите РС Миленко Гранулић рекао је да су радници Центра јуче дошли на своја радна мјеста, али да им приватно обезбјеђење и даље не дозвољава улазак у просторије Центра, јавила је Срна.

- Радницима Центра обратио се јуче привремени стечајни управник Лазо Томић, који је обећао да ће у току дана бити пописана имовина Центра, послије чега би сви радници требало да почну са радом - казао је Гранулић.

Основни суд у Бањој Луци донио је крајем прошле седмице рјешење о отварању претходног стечајног поступка по захтјеву групе радника "Медицинске електронике", као и рјешење о привременој мјери обезбјеђења којом се управи налаже да одмах по пријему овог рјешења омогући несметан улазак радницима предлагача у пословне просторије објекта "Ц".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана