Провjерите колико можете да зарадите са ових БЕСПЛАТНИХ 50€ тргујући цијеном акција Алибабе

Агенције
Провjерите колико можете да зарадите са ових БЕСПЛАТНИХ 50€ тргујући цијеном акција Алибабе

FXLider, свим читаоцима Гласа Српске који желе да се опробају у берзанском трговању, даје бесплатних 50€ за трговање цијеном акција Алибабе на свјетској берзи, јединој берзи гдје можете да зарадите и када цијене акција расту али и када цијене акција падају.

Пријавите се и узмите 50€ овдје.

Од новембра прошле године до септембра 2015. цијена акција компаније Алибаба је пала 52,50% као посљедица забринутости због успоравања економског раста Кине. Међутим од септембра до данас цијена акција је успијела да оствари раст од чак 38% и тренутно се креће око 70 долара.

Алибаба је недавно понудила 4.3 милијарде евра за куповину Yokou Tudou-а, компаније која је кинески еквивалент Youtube-у, са циљем да прошири своју сферу пословања изван on-line малопродаје. Према ријечима представника компаније објављена је необавезујућа понуда за куповину преосталих 82% акција компаније које још увијек нису у власништву Алибабе. У мају 2014. године Алибаба је већ купила 18% акција Yokou Tudou-а за 1.2 милијарде евра и уз ову куповину постала би апсолутни власник.

’Цијена акција је порасла 2.9% одмах након објаве ове вијести и додатних 2.9% након што је објављено писмо у коме се Алибаба обраћа својим акционарима уз охрабрујуће анализе будућности компаније. Према ријечима једног од директора компаније, Алибаба ће ускоро отворити своје канцеларије у Италији, Француској и Њемачкој и на тај начин превазићи успоравање економије у Кини’, наводе из FXLider-а.

Алибаба такође покушава да прошири своје пословање и на услуге, купујући дијелове компанија као што су Диди Куаиди, кинески ривал Убер-у или америчка апликација за видео позиве Танго, док у исто вријеме лансира и сопствене производе у сектору on-line банкарства. У августу ове године, након мање од 12 мjесеци од изласка на берзу је објављен и откуп акција у висини од 4 милијарде долара као подстицај расту акција. 

И поред тренутних позитивних трендова, кинески гигант on-line продаје је под поновним притиском ове године због сумње о продаји фалсификоване робе и сада лобира како би остао ван црне листе америчких трговинских представника. Штавише, постоје озбиљне критике и из саме текстилне индустрије,  Burberry  и Адидас већ су негодовали због  понуде лажне робе која се може наћи на платформи ове комапније. Притисак на Алибабу долази и од стране кинеских власти управо због фалсификата који су укључени у понуду.

Пријавите се и узмите 50€ овдје.

 ’Неки стручњаци сматрају да би злогласно маркетиншко понашање могло негативно да утиче на вредност акција Алибабе, међутим посљедње анализе економиста указују да би цијена акција могла у наредној години ипак да достигне 89.14 долара’, кажу у FXLider-у.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.
Upozorenje o riziku i odricanje od odgovornosti
Ugovori za razliku u ceni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na finansijski leveridž i nose visok nivo rizika za Vaš kapital jer cene mogu brzo da postanu nepovoljne za Vas. Gubici mogu da premaše Vaše depozite i od Vas bi se moglo zahtevati da izvršite dodatne uplate. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i zbog toga morate biti sigurni da ste razumeli rizike, a potražite i nezavisan savet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, traženje niti transakciju u pogledu bilo kog finansijskog instrumenta. FXLider ne prihvata nikakvu odgovornost za bilo kakvu upotrebu ovih komentara niti za posledice koje iz toga mogu da proisteknu. Ne daje se nikakvo uveravanje niti garancija za tačnost ili potpunost ovih podataka. Sledstveno tome, svako lice koje postupi prema njima, čini to u potpunosti na sopstveni rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана