Промоција домаће робе

М. Ч.
Промоција домаће робе

БAЊA ЛУКA - Основни циљ кампање за промоцију домаћих производа "Наше је боље", која је јуче започела у трговачким центрима широм Републике Српске, јесте да се скрене пажња потрошача на све што је произведено у РС, а нарочито када је у питању роба широке потрошње.

Казала је ово јуче извршни директор Привредне коморе РС Драгица Ристић. Она је истакла да су празници право вријеме да се одлучимо хоћемо ли подржати домаћу привреду куповином наших производа, и тиме уложити у фондове, сачувати радна мјеста и створити услове за развој.

Министар за економске односе и регионалну сарадњу РС Јасна Бркић рекла је да оваква кампања указује на то да су домаћи производи присутни на полицама и да су једнако квалитетни, ако не и квалитетнији од оних који се увозе.

Директор Тржног центра "Меркатор" за РС Дамјан Давидовић истакао је да је према одређеним анализама продаја домаћих производа процентуално већа него што је њена присутност на полицама.
Промоција домаћих производа под мотом "Наше је боље" започела је у тржним центрима "Меркатор", "Орион" и хипермаркету "Темпо" у Бањој Луци, у "Макси" маркетима у Бијељини и Добоју, "Маркету 99 плус" у Требињу и Тржном центру "Бартула" у Источном Сарајеву, а трајаће три дана.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана