Продати само аута и трактор

М. Ч.
Продати само аута и трактор

Бијељина - На првој лицитацији за продају имовине Бобар банке у петак су продата само три аутомобила и трактор за око 45.000 КМ.

Прва јавна продаја имовине банке у ликвидацији обављена је у њеним просторијама у Бијељини. За понуђених седам "шкода", један "ауди Q7" и трактор стигле су 22, а прихваћено је 18 понуда. Продати су "ауди" за 18.735, трактор за 5.833 и двије "шкоде" по цијени од 4.511 и 15.111 КМ. Предсједник Комисије за спровођење лицитације Саво Шеваљевић рекао је да није било интереса за преосталих пет аутомобила, некретнине, машине и опрему.

- Задовољни смо цијенама за аутомобиле и трактор. Чак су неке више него што је процијењена вриједност - рекао је Шеваљевић.

Он је истакао да није изненађен због тога што није било интереса за осталу имовину, јер се како је рекао на првој лицитацији углавном нико не пријављује, јер сви очекају ниже цијене на другој.

- Процјенитељ је, међутим, врло коректно поставио цијене и на другој лицитацији ћемо ићи са врло малим попустима -  рекао је Шеваљевић и додао да би оглас за нову лицитацију могао да буде расписан крајем августа.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана