Признање компанији «Дневне Независне новине«

nezavisne.com
Признање компанији «Дневне Независне новине«

Бањалука - Компанија "Дневне Независне новине" добитник је признања Подручне привреде коморе Бањалука, која су додјељена привредним друштвима из РС која у овој години обиљежавају значајне јубилеје у свом пословању.

Признања су додјељена за 10 предузећа са подручја Бањалучке регије која су се истакла значајним пословним резултатима и доприњела промоцији привреде у земљи и иностранству.

Церемонија додјеле организована је јуче у Бањалуци, а признање у име компаније "Дневне Независне новине", која ове године обиљежава 20 година постојања и успјешног рада, преузела је Диана Радић, члан Управе. Поред "Независних", признања су добили и "Нова Дипо" Горњи Подградци за 160 година рада, затим "Аутопревоз" Бањалука, ГП "Крајина" Бањалука и "Нестро петрол" Бањалука, за 70 година постојања. Такође, признања су уручена и фирмама "Аутотранспорт" Приједор за 55 година рада, затим Хотелу "Приједор" за 30 година пословања, те фирмама "Ланацо" Бањалука и "Адриа ММ" Бањалука за 25 година рада. За 20 година успјешног рада, награду је добила и фирма "Елнос" Бањалука.

Горан Рачић, предсједник Подручне привредне коморе Бањалука, рекао је да је ријеч о предузећима која представљају примјер успјешних пословних компанија, које су се у претходном периоду истицала у оквиру својх дјелатности и која заслужују да буду награђена за традицију и квалитет у пословном смислу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана