ПРЕУЗМИТЕ БЕСПЛАТНИХ 50 ЕВРА и тргујте дионицама најпознатије технолошке компаније на свијету

Агенције
ПРЕУЗМИТЕ БЕСПЛАТНИХ 50 ЕВРА и тргујте дионицама најпознатије технолошке компаније на свијету

Од 15. јануара 2016. године, цијена дионица Intelа је порасла око 25% и чини се да ова компанија полако оставља лош период иза себе.

FXLider, свим читатаоцима Гласа Српске, даје бесплатних 50€ за трговање цијеном дионица Intelа, једне од најпознатијих технолошких компанија на свијету.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање можете преузети овдје.

Рекордан раст дионица у посљедњих 15 година

Прије двије седмице, извршни директор Intelа је најавио да очекује раст продаје у трећем кварталу фискалне године будући да добављачи дијелова за персоналне рачунаре обнављају своје залихе. Ова лијепа вијест утицала је да цијена дионица Intelа средином септембра достигне 38 долара што је највиша постигнута цијена у посљедњих 15 година.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Intelа можете преузети овдје.

Intel и Apple

Друга позитивна вијест јесте што се Intelове компоненте налазе у iPhone 7 моделу телефона компаније Apple. Intel има четири важне компоненте унутар овог телефона – два примопредајника и по један чип и модем. Захваљујући овоме, аналитичари очекују будући пораст продаје.

Међутим, како извјештава Блумберг, Intel припрема и друга изненађења и цитирајући извршног директора наводи да ова компанија намјерава да направи пробој у сфери дронова, робота, али и клима уређаја.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Intelа можете преузети овдје.

Пословни резултати Intelа

Суштински гледано, ова компанија има разлога да вјерује у бољу будућност.

  • У јулу 2016. године, Intel је изненадио аналитичаре кад је извјестио о приходима за други квартал од 13,5 милијарди долара, што је 3% више у односу на исти период годину дана раније
  • За трећи квартал, очекивања компаније су прилично велика са пројектованим приходима од продаје од 15,6 милијарди долара што би надмашило резултате другог квартала за 15%
  • За ову годину, очекивање је да укупна продаја достигне 58,617 милијарди долара што би био раст од 5,9% у односу на 2015. годину

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Intelа можете преузети овдје.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана