Преузмите бесплатних 50 Евра и тргујте дионицама Apple-а

Агенције
Преузмите бесплатних 50 Евра и тргујте дионицама Apple-а

Од када су се појавиле гласине о новом телефону „iPhone 7", дионице Apple-а су порасле око 19%.

FXLider, свим читаоцима Гласа Српске, даје бесплатних 50€ за трговање цијеном дионица Apple-а на свјетској берзи.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање можете преузети овдје.

Иначе, продаја је у трећем кварталу порасла, а у мају је најављено да је компанија од произвођача већ „требовала" између 72 и 78 милиона уређаја  до краја ове године.

Највећа корпоративна казна у историји

Недавна одлука Европске комисије – да казни Apple и наложи да уплати Ирској 14 милијарди долара изашла је из оквира корпоративних наслова у ударне вијести медија.  Ова највећа корпоративна казна икада изречена (еквивалент тромјесечног профита Apple-а за 2015. годину), посљедица је кршења правних правила ЕУ о државној помоћи. 

Компанија Apple је добијала незаслужене пореске олакшице за читавих једанаест година пословања у острвској држави - од 2003. до 2014. године.  Скоро подједнако интересантна, била је и вијест да се Република Ирска, на неки начин, одрекла ових потраживања..

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Apple-а можете преузети овдје.

Нови iPhone 7

Интересантна дешавања тек предстоје...  Наиме, Apple је за сриједу, 7. септембар, заказао представљање модела мобилног телефона - „iPhone 7".  Више простора за складиштење података, водоотпорност, проширени капацитет батерије, тање кућиште са већим одабиром боја, неки су од адута новог модела.  Модел „iPhone 7 Plus" требало би да краси оптика са двоструким сочивом.  Дистрибутери очекују да малопродајна цијена новог модела буде од 700 долара па навише.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Apple-а можете преузети овдје.

Будућност Apple-а

Догађај од 7. септембра, односно предстојећа реализација продаје, кључни су за профитабилност компаније и раст цијене дионице.  У прва три квартала фискалне 2016. године,  мобилни телефони учествују са 62% у укупним приходима компаније.  Ако је судити по ранијим искуствима, ова јесен обећава.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Apple-а можете преузети овдје.

*****************

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i nezavisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, potraživanje niti transakciju, u pogledu bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti garanciju za tačnost ili potpunost ovih podataka. U pogledu toga toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана