ПРЕУЗМИТЕ БЕСПЛАТНИХ 50 ЕВРА и тргујте дионицама Алибабе

Агенције
ПРЕУЗМИТЕ БЕСПЛАТНИХ 50 ЕВРА и тргујте дионицама Алибабе

Алибаба је у септембру 2014. године спровела највећу иницијалну јавну понуду дионица на Њујоршкој берзи и тиме постала глобална компанија.

 Кинески гигант у континуитету биљежи двоцифрене стопе раста прихода, а у другом кварталу 2016. године, остварен је раст од 55% што, укупно, за прву половину ове године чини највиши раст за посљедње двије године.

Fortrade, свим читаоцима Гласа Српске, даје бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Алибабе на свјетској берзи.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање можете преузети овдје.

На линку можете погледати правила и услове.

Разлози рекордног раста

Један до главних разлога који леже иза надпросјечног раста у главном сегменту пословања који представља снажан раст прихода (и) у дијелу online маркетинг услуга. Дигитални маркетинг је придодат палети услуга тако да су сједињени сегменти дигиталне трговине и маркетинга, што компанију позиционира као јединствено мјесто на којем продавац може да дође, пласира своје производе, обезбиједи рекламу, прода производ и добије шта му припада.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Алибабе можете преузети овдје.

На линку можете погледати правила и услове.

Шопинг фестивал у бројкама

У петак, 11. новембра, платформа ове компаније отпочела је свој шопинг фестивал, који се одвија већ седму годину у склопу ширег феномена „Singles' Day". Само током првог сата празника куповине, обављено је у просјеку 175.000 трансакција у једној секунди. Алибаба наводи да је само у првих пет минута забиљежен промет робе у вриједности од 1 милијарде долара, а 5 милијарди у прва два сата. Поређења ради, прошле године је на тај (цијели) дан преко Алибабе прометовано 14,3 милијарди долара.

Бесплатних 50 ЕВРА за трговање цијеном дионица Алибабе можете преузети овдје.

На линку можете погледати правила и услове.

FXLider ima saradnju sa Fortrade Limited – kompanijom autorizovanom i regulisanom u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970. Ugovori za razliku u cijeni (CFD) predstavljaju proizvode koji se oslanjaju na financijski leverage i nose visoku razinu rizika za Vaš kapital jer cijene mogu brzo postati nepovoljne za Vas. Ovi proizvodi možda neće biti prikladni za sve klijente i stoga morate biti sigurni da ste razumjeli rizike, a potražite i neovisan savjet. Ovaj materijal ne predstavlja ponudu, tražbinu niti transakciju, glede bilo kojega financijskog instrumenta. Gubici mogu nadmašiti Vaše depozite i od Vas bi se mogle očekivati dodatne uplate. FXLider ne prihvaća bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu uporabu ovih komentara niti za posljedice koje iz toga mogu proisteći. Ne daje se nikakvo uvjeravanje niti jamstvo za točnost ili potpunost ovih podataka. Slijedom toga, svaka osoba koja postupi prema njima, radi to u potpunosti na vlastiti rizik.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана