Позив младим предузетницима да покрену и унаприједе сопствени посао

Срна
Позив младим предузетницима да покрену и унаприједе сопствени посао

САРАЈЕВО - Агенција за развој предузећа "Еда" из Бањалуке објавила је јавни позив младим предузетницима и онима који желе да то постану да учествују у програму ЕУ "Еразмус за младе предузетнике", саопштено је из Спољнотрговинске коморе БиХ.

Ријеч је о програму прекограничне размјене који младим и потенцијалним предузетницима у БиХ пружа прилику да отпутују у неку од земаља региона или ЕУ, тамо сарађују са искусним и успјешним предузетницима и добију драгоцјене савјете који ће им помоћи да развију своју пословну идеју, побољшају бизнис план и покрену свој бизнис.


Пријавити се могу све особе из БиХ које размишљају о покретању бизниса или су га покренуле у претходне три године, воле да путују и желе да прошире мрежу својих контаката, наводи се у саопштењу и додаје да је ову прилику искористило неколико проактивних предузетника из земље.

У бази података програма "Еразмус за младе предузетнике" регистровано је око 13.000 предузетника домаћина и више од 21.000 младих предузетника из 45 држава, а до сада је успјешно реализовано више од 11.500 посјета.

Млади и потенцијални предузетници из БиХ који желе да добију детаљније информације о програму и начину пријављивања треба да најкасније до суботе, 30. септембра, попуне онлајн образац који се налази на веб-страници Спољнотрговинске коморе, гдје могу да нађу више информација о овом позиву.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана