Позив копанијама да излажу на сајму у Новом Саду

Срна
Позив копанијама да излажу на сајму у Новом Саду

Сарајево - Спољнотрговинска комора БиХ позвала је компаније из пољопривредно-прехрамбеног сектора БиХ да излажу на Међународном сајму пољопривреде који се одржава од 13. до 19. маја у Новом Саду.

Савјет министара БиХ донио је одлуку да ове године БиХ учествује као земља партнер на овом сајму, а у организацији Министарства спољне трговине и економских односа формиран је Координациони одбор за припрему наступа БиХ, кога чине представници министарстава, привредних комора и других институција.


"БиХ се фокусира на млијеко, млијечне производе и уље, месне прерађевине, кондиторске производе, воће, поврће и прерађевине од њих, љековито биље, органски пољопривредне-прехрамбене производе, мед, вино и алкохолна пића, те остале производи из пољопривредно-прехрамбеног сектора", саопштено је из Спољнотрговинске коморе.

Међународни пољопривредни сајам постао је агробизнис догађај региона са највећом и најдужом сајамском традицијом, гдје производе и услуге представља 1.500 излагача из 60 земаља.

С циљем излагања на овом сајму, организатори из БиХ нуде домаћим компанијама бесплатан простор у оквиру заједничког штанда БиХ.

Све компаније из пољопривредно-прехрамбеног сектора БиХ, које су заинтересоване да излажу на овом сајму, требало би да до петка, 7. априла доставе попуњен образац који могу преузети на веб страни Коморе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана