Повратна авионска карта Бањалука - Београд 108 КМ

Агенције
Повратна авионска карта Бањалука - Београд 108 КМ

Београд - Нова цијена повратне карте за летове "Ер Србије" на линији Београд - Бањалука износи 108 КМ, укључујући све таксе и додатне трошкове, саопштено је данас из "Ер Србије".

Карте по тој цијени се могу купити у филијали те авио-компаније у пословном центру ЛТГ у Бањалуци, али и путем интернет странице "Ер Србије" и у овлашћеним туристичким агенцијама.

Поласци из Београда за Бањалуку су свакодневно у 13.55 часова, а из Бањалуке за Београд у 15.25 часова.

За све путнике "Ер Србије" организована је посебна аутобуска линија до међународног аеродрома Бањалука на Маховљанима.

Полазак са старе аутобуске станице је свакодневно у 13.30 часова, а повратак са аеродрома у 15.30 часова. Цијена трансфера у једном правцу износи 10 КМ.

Из "Ер Србије" наводе да је од отварања свакодневних летова те компаније ка Бањалуци у децембру прошле године, Цирих био међу најпопуларнијим дестинацијама за путнике из Републике Српске, преко међународног аеродрома "Никола Тесла" у Београду.

Остале популарне дестинације за путнике преко матичне луке у Београду су Москва, Париз, Стокхолм, Праг, Дизелдорф, Амстердам, Рим и Абу Даби.

 Летови преко београдског аеродрома нуде и одличне везе за Милано, Берлин, Штутгарт и Франкфурт.

"Ер Србија" наводи да са својим код шер партнерима и власничким партнером компанијом "Етихад ервејз" нуди одличну повезаност ка дестинацијама у Азији, Аустралији и Африци.

Још једна погодност за све путнике је могућност да сакупљају миље путем програма "Етихадов гост" за редовне путнике. Миље се могу сакупљати на сваком лету "Ер Србије", "Етихад ервејза" и свих партнерских авиокомпанија, наводи се у саопштењу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана