Потврђена листа са именима извршних директора Електропреноса БиХ

Aгенције
Потврђена листа са именима извршних директора Електропреноса БиХ

Бањалука - Управни одбор "Електропреноса БиХ" потврдио је данас листу са именима пет извршних директора ове компаније, изјавио је генерални директор ове компаније Матан Жарић.

"За чланове управе предложени су: за извршног директора за рад и одржавање Цвјетко Жепинић, за извршног директора за инвестиције Алаудин Алихоџић, за извршног директора за финансије Мила Буле, за извршног директора за право Неџад Нумић и за извршног директора за кадрове Винко Ђурашиновић", рекао је Жарић новинарима након сједнице Управног одбора.

Он је истакао да ће Скупштини акционара ове компаније бити предложено именовање нове управе, подсјетивши да управу ове компаније чине генерални директор и пет извршних директора.

Жарић је поновио да је добит ове компаније око 330 милина КМ и да би средства у наредних седам дана могла постати оперативна.

Предсједник Управног одбора "Електропеноса БиХ" Бранко Барош истакао је да је на сједници усвојен план запошљавања за ову годину и план пријема приправника.

"План је да у овој години буде запослено око 90 људи различитих профила. На сједници смо утврдили Правилник о прикључку који до сада нисмо имали, а дефинисали смо захтјев корекције тарифа", рекао је Барош.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана