“Пословни уторак”: С добрим производом на глобално тржиште

Агенције
“Пословни уторак”: С добрим производом на глобално тржиште

Бањалука - Ако неко има добар производ, ништа га не би требало спречавати да га продаје на глобалном тржишту, истакнуто је у оквиру “Пословног уторка” одржаног у Иновативном центру Бањалука, јавиле су агенције.

Организатор пословног форума Саша Радетић рекао је да је “Пословни уторак” био прилика да мала и средња предузећа остваре нове контакте и започну сарадњу са новим партнерима.

Директор фирме “SV-tehnology” из Бањалуке Крешимир Миљанић представио је рекламни садржај емитован путем покретних “rol-ap” трака и холограма, наводећи да “Пословни уторак” види као занимљиво окупљање на коме се излагачи могу приближити потенцијалним клијентима.

Пословни партнер бањалучке фирме “SV-tehnology” из лондонске фирме “Мотомедија” Кени Маклин охрабрио је присутне иноваторе и власнике малих и средњих предузећа за излазак на глобално тржиште.

“Пословни уторак” о теми оглашавања и примјене нових технологија у оглашавању окупио је бројне учеснике.

“Пословни уторак” одржава се по узору на широко распрострањену праксу успостављања и одржавања културе пословног дијалога, а Иновациони центар Бањалука га организује са циљем промоције малог и средњег предузетништва.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана