Пословни комплекс Бобар банке у Српцу понуђен за 1,47 милиона КМ

М. Л.
Пословни комплекс Бобар банке у Српцу понуђен за 1,47 милиона КМ

БАЊАЛУКА - Бобар банка Бијељина у стечају и НЛБ банка Бањалука понудиле су на продају комплекс пословних објеката са земљиштем у Српцу по почетној цијени од 1,47 милиона марака.

У огласу о продаји непокретне имовине наведени су објекти и земљиште који се продају у затеченом имовинско-правном статусу, у виђеном стању.

Право учешћа у јавној продаји имају сва правна и физичка лица која уплате депозит у износу од 50.000 марака најкасније до 15. септембра ове године на трансакциони рачун Бобар банке у стечају Бијељина број 555-090-00565201-27, отворен у Новој банци Бањалука.

- Продаја имовине обавиће се путем усменог јавног надметања 20. септембра са почетком у 12 часова у просторијама Бобар банке - наведено је у огласу који је јуче објављен у “Гласу Српске”.

Купац је дужан да купопродајну цијену, умањену за износ плаћеног депозита, плати у року од 15 радних дана од дана одржавања јавне продаје, а осам дана након уплате укупног износа купац је дужан да закључи нотарски уговор о купопродаји. Све трошкове око сачињавања, овјере и спровођења купопродајног уговора у јавном регистру, накнаде, таксе и порезе у вези са купљеном имовином, укључујући и евентуални порез на капитал или ПДВ, сноси купац.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана