Покренута акцијска понуда штедње

Срна
Покренута акцијска понуда штедње

Бањалука - Адико банка Бањалука покренула је велику акцијску понуду штедње на орочене штедне улоге на рок од 13 мјесеци, уз каматну стопу од 2,5 одсто, као и на рок од 18 мјесеци уз каматну стопу од 2,6 одсто, саопштено је данас из ове банке.

Ова акцијска понуда трајаће до 30. јуна ове године и односи се на све нове, али и постојеће клијенте банке, без обзира на износ и валуту њиховог штедног улога.

Директор Сектора управљања продајом у пословању са становништвом Миле Тодоровић рекао је да се ова акција реализује под слоганом "Пробудите новац из дубоког сна", желећи да се на тај клијентима пошаље поруку да је право вријеме да ороче свој новац.

"Умјесто неколико врло сличних штедних производа, изабрали смо најтраженије и понудили их уз квалитетне услове. Клијенти желе једноставно банкарство, без банкарских заврзлама, и то је оно што им Адико банка испоручује", навео је Тодоровић.

У саопштењу је наведено и да је више од 186.000 клијената указало повјерење Адико банци уговарањем неког штедног производа, док укупна штедња грађана у овој банци износи 318,6 милиона КМ. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана