Почиње нова Addiko SME академија за представнике малих и средњих предузећа

ГС
Почиње нова Addiko SME академија за представнике малих и средњих предузећа

Представници малих и средњих предузећа у БиХ ове године имају прилику да се до 31. августа пријаве онлајн за нову, бесплатну Addiko SME Академију која почиње од 6. септембра, а биће организована у пет градова: Бањалуци, Сарајеву, Мостару, Тузли и у Добоју.

Концепт Addiko SME академије за представнике малих и средњих предузећа биће, како се то и очекује од Addiko банке, нетипичан и веома користан за бројне изазове са којима се бизниси свакодневно сусрећу.

Предсједник Управе Addiko банке Бањалука Срђан Кондић истиче да је прва Addiko SME академија била веома успјешна.

-Прошле године Addiko SME академија је по први пут организована од стране Addiko банке Бањалука за 51 мало и средње предузеће на нашим просторима и заиста смо поносни на пројекат којим смо бизнисима омогућили нова знања и вјештине, али и што смо створили прилику да се они међусобно повежу и данас успјешно сарађују. Као поуздан партнер пословној заједници и друштвено-одговорна банка настојимо да увијек направимо корак више, зато ове године заједно са Addiko банком Сарајево омогућавамо бесплатну Addiko SME академију за чак 100 нових учесника. Јер, знање има још већи значај када се дијели, тада се умножава и расте - нагласио је Кондић.

Значај утицаја Addiko SME Академије на тржишту Босне и Херцеговине препознала је и Европска банка за обнову и развој (EBRD) која је спонзор овог пројекта намијењеног за доносиоце одлука у малим и средњим предузећима.

Стотину нових учесника ове године ће од почетка септембра до 21. децембра имати прилику да се током шест модула едукују из области лидерства и комуникације, разумијевања финансијских концепата, дигиталне трансформације и разумијевања ESG концепта, управљања стресом, интерног предузетништва и иновација у пословању, а имаће прилику да унаприједе и презентацијске вјештине.

Сви заинтересовани представници малих и средњих предузећа на овогодишњу Addiko SME академију могу да се пријаве онлaјн, путем ЛИНКА, гдје могу да сазнају више детаља о самом пројекту.

Процес селекције пријављених кандидата ће вршити стручни консултанти и предавачи, одабрани од стране Addika и EBRD-а, а који се могу похвалити вишегодишњим радом са малим и средњим предузећима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана