Пиштољ “РС девет вампир“ представљен и на фестивалу у Бањалуци

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА - Компанија Технички ремонт Братунац (ТРБ) учествовала је на Фестивалу домаћих производа у Бањалуци на којем је представила полуаутоматски пиштољ „РС девет вампир“, комплетно развијен и израђен у Братунцу.

Овај модел је напредни модел полуаутоматских пиштоља са максималним учинком.

Због својих одличних конструкцијских рјешења и савремених метода израде овај пиштољ се истиче прецизношћу и функционалношћу, саопштено је из ове компаније.

Из ТРБ-а су навели да се ова компанија радо одазвала позиву организатора Удружења младих економиста, како би подржала њихову идеју промовисања домаћих производа и омогућила грађанима непосредни увид у један од производа ове компаније.

Штанд ТРБ-а посјетили су предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић, премијер Радован Вишковић, министар привреде и предузетништва Вјекослав Петричевић, као и бројни посјетиоци ове манифестације.

Фестивал домаћих производа, који је одржан у сриједу, 25. августа, дио је пројекта „Купуј домаће – улажимо у Српску“, што је у сагласности са пословном стратегијом ТРБ-а који годинама улаже у развој намјенске индустрије и цјелокупне привреде Републике Српске.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана