Пиштољ “РС 9 вампир” и на цивилном тржишту

Срна
Foto: Срна

БИЈЕЉИНА- Компанија Технички ремонт Братунац (ТРБ) отворила је у центру Бијељине продавницу “ТРБ адвенчер” (пустоловина) у којој је љубитељима адреналина понудила своје и свјетске производе, међу којима је први пут на цивилном тржишту и пиштољ “РС 9 вампир” који је комплетно развијен и патентиран у ТРБ-у.

“То је борбени пиштољ са 18 метака који прати све модне трендове, пиштољ за 21. вијек и сви смо поносни на њега, полиција и Министарство унутрашњих послова Републике Српске га већ користи и сада је прилика да, прије него што дође до међународног тржишта, буде понуђен на домаћем цивилном тржишту и нашим љубитељима оружја”, рекао је Срни већински власник компаније ТРБ Славен Ристић.

Према његовим ријечима, продавница “ТРБ адвенчер” у Бијељини треба да репрезентује дух и имиџ Техничког ремонта Братунац, компаније која се успјешно бави намјенском индустријом и снабдијева војске.

 “Жеља нам је да и на цивилном тржишту понудимо грађанима своје и престижне производе из свијета”, навео је Ристић и додао да људи који воле адреналин и природу у продавници “ТРБ адвенчер” могу пронаћи цивилно наоружање, ловачку опрему, опрему за роњење и алпинизам.

Он оцјењује да је ТРБ стекао већ приличан имиџ учествујући посљедњих седам година на свим свјетским сајмовима наоружања и војне опреме, а за посљедњи од њих у Абу Дабију каже да су се апсолутно приказали у најбољем свјетлу.

Према Ристићевим ријечима, компанија ТРБ у континуитету успјешно послују широм Блиског истока и Африке, а све више интересовања имају и из Западне Европе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана