Пчелица побједник Нашег бизниса

Глас Српске
Пчелица побједник Нашег бизниса

БAЊAЛУКA - Тим "Пчелица" из Добоја побједник је телевизијског шоуа Радио-телевизије РС (РТРС) "Наш бизнис" којег је ова медијска кућа наградила са 10.000 КМ, саопштено је из РТРС-а.

Тим "Пчелица" добио је укупно 27 бодова, седам више од другопласиране екипе "Биодизел". На трећем мјесту је тим "Олдтајмер", на четвртом "Пиролиза", пето мјесто заузео је тим "Сувенир", а најмање бодова имао је тим "Вишња".
Генерални директор РТРС-а Драган Давидовић побједницима је уручио чек од 10.000 КМ.

- Послије великог успјеха прве сезоне серијала, велико нам је задовољство да смо и у другој сезони постигли исти, ако не и већи успјех - рекао је Давидовић.
РТРС је побједнике наградила са 10.000 КМ, а све финалисте викендом за двије особе у Бањи Врућици. НЛБ Развојна банка Бањалука побједницима даје кредит од 30.000 КМ којем ће бити отписана припадајућа камата.
Привредна комора РС побједнике и финалисте награђује пословним образовањем, сајамским представљањем и пословним информисањем укупне вриједности до 5.000 марака. Републичка агенција за развој малих и средњих предузећа за побједнике је обезбиједила новчани износ на име минималног оснивачког капитала друштва са ограниченом одговорношћу, те новчани износ на име трошкова регистрације друштва. +++

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана