Отворен сајам намјештаја, РС на једном штанду

Агенције
Отворен сајам намјештаја, РС на једном штанду

Београд - На 50. међународном сајму намјештаја, који је данас отворен у Београду представило се око 500 излагача из Србије и иностранства, а Република Српска је организовано представила своје дрвопрерађиваче на посебном штанду, преносе агенције.

Излагачи из Српске представљени су у хали четири Београдског сајма на заједничком штанду, у организацији Привредне коморе Републике Српске и уз помоћ и подршку Министарства за економске односе Српске и Представништва Републике Српске у Београду.

На штанду површине око 200 метара квадратних представљена су три излагача из Српске, док се више од 50 дрвопрерађивача и произвођача намјештаја и осталих производа од дрвета представило каталошки.

Међу учесницима сајма, који ће трајати до 18. новембра, су излагачи из цијеле БиХ, из Мостара и Сарајева, а националне изложбе приређују Словенија, Хрватска, Румунија и Турска.

Сајам, који се одржава под мотом “Шта Вам недостаје”, отворио је министар спољне и унутрашње трговине Србије Расим Љајић који је рекао да дрвна индустрија, упркос економским тешкоћама, биљежи позитивне резултате.

Међународни сајам намјештаја у Београду је најзначајнија сајамска манифестација у области намјештаја, уређења ентеријера и пратеће индустрије репроматеријала и машина за индустрију намјештаја у Србији и региону југоисточне Европе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана