Отворен продајни салон возила сеат

Глас Српске
Отворен продајни салон возила сеат

БAЊA ЛУКA - Манифестацијом "Дани отворених врата", која је почела јуче у организацији предузећа ICM ауто д.о.о., званично је отворен продајни салон "сеат" возила у Бањој Луци.

Иако је тек почео са радом, у салону, које се налази у улици Приједорски пут бб, већ је изложен велики дио производа и модела које "сеат" има у БиХ.

- С обзиром да је на овим просторима "сеат" релативно непознат, отварањем салона и манифестације "Дани отворених врата" желимо људима који живе овдје и потенцијалним купцима "сеат" возила на бх. тржишту, приближити овај бренд - казала је директор и власник предузећа ICM ауто д.о.о. Јасмина Јоковић.

Манифестација ће трајати још данас и сутра, а Јоковићева истиче да је организована како би сви посјетиоци и потенцијални купци могли провозати и тестирати неки од изложених возила, односно "сеат ибицу", "сеат леона" и "алтеу XL".

- Ради се о високо квалитетном бренду возила, који је у склопу концерна "Фолксвагена". То је веома високо позициониран бренд, можемо рећи одмах испод "аудија". Сви посјетиоци који буду заинтересовани за наша возила могу добити и понуду за кредитирање, све потребне информације о возилима, а за наше госте и љубитеље "сеата" припремили смо и пригодне поклоне - рекла је Јоковићева.

Према њеним ријечима, за "сеат" је ово година "ибице", новог модела, који се веома добро "пробија" на тржишту и који је тренутно међу најнапреднијим возилима. "Сеат ибица" је на тесту добио пет звјездица, што га сврстава у сам врх возила када је ријеч о сигурности.

- Цијене аутомобила које нудимо прилагођене су тржишту, а имамо и атрактивну понуду, као на примјер аутомобил "алтеа XL", који кошта 28.932 марке и то је тренутно, у класи таквог возила, најбоља и најповољнија цијена. За десетак дана потенцијалним корисницима презентоваћемо и нови модел "сеат ексео" - истакла је Јоковићева и додала да је у плану сарадња са већим бројем банака у бх. око финансирања купаца "сеата".

Сервис

Јасмина Јоковић казала је да у Гламочанима код Бање Луке постоји овлашћени сервисер "сеата".

- Како "сеатовим", тако и другим корисницима, овај сервис може понудити пуну услугу, од механике, преко лакирнице па до лимарије - додала је Јоковићева.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана